Vibrerande hållningssele

  • 249 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Påminner dig att sträcka på ryggen

Kommer du ofta på dig själv med att ha dålig hållning?

Denna smarta vibrerande hållningsväst som påminner dig att sträcka på ryggen genom att vibrera så ryggen böjs mer än 25° från den korrekta hållningen. Perfekt att ha hemma, på kontoret eller på språng. Modern och diskret design som enkelt kan gömmas under kläderna och det syns inte att du använder den.


Förbättra hållningen

Diskret design

Justerbar storlek

Laddningsbar


Förebygger ryggproblem och dålig hållning

Att ha en dålig hållning kan orsaka smärta och värk i nacke, axlar och rygg och är ofta något som förekommer utan att man tänker på det. Genom att använda en hållningskorrigerare kan dessa symptom minska och kroppen blir mindre trött och sliten. 

Västen har en LCD-skärm som vibrerar när din hållning avviker med 25° från den korrekta hållningen. Med hjälp av den ergonomiska och diskreta designen kan produkten användas både inomhus och utomhus utan att det syns att du har den på dig.

Så använder du hållningskorrigeraren

Det är enkelt att använda hållningsvästen. På LCD-skärmen finns en på- och av-knapp och skärmen sitter på ryggen med hjälp av elastiska band där storleken är anpassningsbar och passar alla. För att använda korrigeraren laddas den upp i ungefär 1,5 timme med hjälp av mikro USB-kabeln som medföljer. 

Påminner dig att förbättra hållningen 

Hållningskorrigeraren kan hålla koll på din process genom att räkna antalet gånger som ryggen svankar och du rättat till det så att du kan se din framgång. Att korrigera hållningen kan ta tid, men med hjälp av denna väst blir det enklare att påminnas om sin hållning och förbättra den. 

Det rekommenderas att västen används i en timme per dag till en början och att du sedan gradvis ökar tiden som du har på dig korrigeraren för att vänja ryggen, nacken och axlarna vid förändringen. Material: ABS, PC, Nylon

Artikelnummer: KH-023
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna