Stödbälte för ländrygg

  • 399 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Stödbälte för ländrygg och bål

Detta stödbälte för ländryggen är den ultimata lösningen för att ge extra stöd och avlastning till både ländrygg och bål. Bältet ger en skonsam kompression som hjälper till att stabilisera ryggen och minska stress och spänning i ryggen och bålen.


Bättre kroppshållning

Förebygger ländryggproblem

Stödjer rygg och bål

Passar till träning och vardag

Leverans 1-2 dagar


Minska smärta och spänningar i ryggen

Denna hållningsväst är idealisk för alla som vill förbättra sin hållning och minska risken för ryggsmärta och andra ryggrelaterade problem. Den är enkel att använda och kan användas både till vardags och när du tränar. Dess högkvalitativa material ger en bekväm passform som gör det enkelt att röra sig och göra dagliga aktiviteter.

Få en korrekt hållning

En korrekt hållning är avgörande för att upprätthålla god hälsa och undvika ryggproblem. Denna ryggväst kan hjälpa till att förbättra din hållning genom att hålla ryggraden rak och stabil, vilket kan minska risken för ryggsmärta och andra ryggrelaterade problem.

Detta stödbälte är den ultimata lösningen för att ge extra stöd och avlastning till både ländrygg och bål. Oavsett om du använder den till vardags eller när du tränar, kan denna hållningsväst hjälpa dig att upprätthålla en rak och stabil ryggrad för bättre hälsa och välbefinnande.

Storleksguide (mät över naveln):

Liten = 60 till 75 cm kring midjan
Medium = 76 till 95 cm kring midjan
Stor = 96 till 115 cm kring midjan

Artikelnummer: KH-040
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna