Koppning (2st)

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Koppning hemma

Koppning ger huden spänst och kan minska celluliter, rynkor och slapp hy genom ökad blodcirkulation. Dessutom blir muskulaturen behagligt avslappnad.


Ger huden spänst

Ökar blodcirkulationen

Ger muskelavslappning


Koppningens främsta syfte är att öka blodcirkulationen och minska spänningar i muskulaturen.

Så utför du koppning

Börja med att smörja in det området som du vill behandla så att kopparna kan förflyttas. Du kan också punktbehandla vissa områden, låt kopparna enbart sitta några sekunder på samma ställe innan de förflyttas.  Sätt kopporna på det området du vill behandla och tryck sedan ovanpå så att det bildas ett lufttryck i kopporna. Undertrycket som sker under koppning drar till sig vätskor och ökar tillförseln av blod. Det känns en del när kopporna sitter på huden men i normala fall känns ingen smärta. 

Koppningsmassage i tio minuter

Tänk på att inte genomföra koppning i mer än 10-15 minuter och du ska vara försiktig om du ha ytligt liggande blodkärl eller åderbråck. Vid skadad hud och hudsjukdomar bör du kontakta en läkare innan du genomför behandlingen. Koppning ska inte genomföras av personer som tar blodförtunnande medel.

Artikelnummer: KN-003
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna