Koppningsset (4st)

249 kr

199 kr

Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Koppningsset med fyra koppor

Genom koppning får din hy och din kropp en mängd positiva effekter. Koppningsmassage ger dig avslappnade muskler, stramare hud, mindre rynkor och färre påsar under ögonen. Dessutom är det väldigt skönt och avslappnande.


Två stycken till kroppen

Två stycken till ansiktet

Förbättrar blodcirkulationen


Koppningens främsta syfte är att öka blodcirkulationen  och minska spänningar i muskulaturen. 

Så utför du koppning

Börja med att smörja in det området som du vill behandla så att kopparna kan förflyttas. Du kan också punktbehandla vissa områden, låt kopparna enbart sitta några sekunder på samma ställe innan de förflyttas.  Sätt kopporna på det området du vill behandla och tryck sedan på sidorna/ovanpå så att det bildas ett lufttryck i kopporna. Undertrycket som sker under koppning drar till sig vätskor och ökar tillförseln av blod. Det känns en del när kopporna sitter på huden men i normala fall känns ingen smärta. 

Tänk på följande: Tänk på att inte genomföra Koppning i mer än 10-15 minuter och du ska vara försiktig om du ha ytligt liggande blodkärl eller åderbråck. Vid skadad hud och hudsjukdomar bör du kontakta en läkare innan du genomför behandlingen. Koppning ska inte genomföras av personer som tar blodförtunnande medel.

Det ingår 4 stycken och ansiktskopporna finns i flera färger!

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.