Koppning ansikte (2st)

  • 99 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Koppning för ansiktet

Genom att utföra ansiktskoppning får din hy en mängd positiva effekter. Du får avslappnade muskler, stramare hud, mindre rynkor och färre påsar under ögonen. 


Ger stramare hud 

Avslappning för musklerna

Ökar blodcirkulationen


Koppning i ansiktet ökar dessutom blodcirkulationen och minska spänningar i musklerna. Samtidigt är det väldigt skönt, avslappnande och behagligt att utföra ansiktskoppning.

Så utför du koppning

Börja med att smörja in det området som du vill behandla så att kopparna kan förflyttas. Du kan också punktbehandla vissa områden, låt kopparna enbart sitta några sekunder på samma ställe innan de förflyttas.  Sätt kopporna på det området du vill behandla och tryck sedan på sidorna så att det bildas ett lufttryck i kopporna. Undertrycket som sker under koppning drar till sig vätskor och ökar tillförseln av blod. Det känns en del när kopporna sitter på huden men i normala fall känns ingen smärta. 

Tänk på följande: Genomför inte koppning i mer än 10-15 minuter och du ska vara försiktig om du ha ytligt liggande blodkärl eller åderbråck. Vid skadad hud och hudsjukdomar bör du kontakta en läkare innan du genomför behandlingen. Koppning ska inte genomföras av personer som tar blodförtunnande medel.


Bredd : cirka 3,5cm
Längd: cirka 8cm

Artikelnummer: KN-002
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna