Mjukt nackstöd

  • 249 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Mjukt och stabiliserande nackstöd

Det här mjuka nackstödet är den perfekta lösningen för att ge extra stabilitet och avlastning till din nacke. Det är speciellt utformat för att passa bekvämt runt din nacke och ger stöd och avlastning för trötta och ömma muskler.


Stabiliserande nackkrage

Ger avlastning

Mjuk och skön att använda

Leverans 1-2 dagar


Få avlastning och minska smärta

Med sitt mjuka material och ergonomiska design är detta nackstöd både bekvämt och effektivt. Det ger en stabiliserande känsla som kan hjälpa till att lindra spänningar och stress i nacken och förbättra din hållning. Du kan använda detta nackstöd i bilen, på kontoret eller hemma, och det är enkelt att ta med dig var du än går.

Lindra smärta i trötta nackmuskler

Det här nackstödet är också perfekt för personer som har problem med nacksmärta eller andra nackrelaterade problem. Genom att använda detta nackstöd kan du få den extra avlastning och stöd som du behöver för att förhindra skador och lindra smärta.

Sammanfattningsvis är detta mjuka nackstöd en bekväm och effektiv lösning för att stabilisera och avlasta din nacke. Det är enkel att använda och passar perfekt för alla som vill förbättra sin hållning och minska stressen på nacken.

Storleksguide:
Liten = 45 cm lång och 8 cm bred
Stor = 55 cm lång och 10 cm bred

Tvättråd: Handtvättas med mild tvål i ljummet vatten. Nackstödet ska lufttorka.

Artikelnummer: KH-037
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna