Nackkudde med pump

  • 219 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Uppblåsbar nackkudde med pump

Denna uppblåsbara nackkudden är den perfekta resekompisen. Du pumpar enkelt upp den och sätter den sedan mot nacken för en behaglig avslappning. Nackkudden är lätt att packa ner och ta med sig på flyget eller tåget. Uppblåsbar nackkudde Extra hög passform Minskar nacksmärtor. Perfekt för längre resor.


Uppblåsbar nackkudde

Avlastar ryggen

Undvik att få ont i axlar

Perfekt till kontoret 

Skön vid långa resor


Bekväm nackkudde

Nackkudden är klädd i ett svart tyg och har en högre passform för att ge en bekvämare känsla. Kudden håller huvudet på plats för att du ska slippa en ömmande nacke. Denna nackkudden är tillverkad i ett mjukt material för att du ska kunna sova bekvämare. Passar utmärkt under längre resor. 

Sträck ut nacken

Nacksträckaren ger dig en rak nacke. Det gör att du kan lindra spänningar i nerver och muskler. Den uppblåsbara nacksträckaren har ett smart reglerbart luftsystem som pumpas upp och som gör att den passar alla halsar/nackar och du kan få det stöd just du behöver.

Artikelnummer: KH-018
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna