Balansarmband sport grön

  • 119 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Ett balansarmband för idrottare

Ett grönt balansarmband i silikon med hologram för dig som gillar att idrotta och röra på dig. Hologramarmbandet ger dig maximalt fokus och balans och kan öka dina prestationer till nya höjder. Såväl på som utanför idrottsanläggningen.


Förbättrar koncentrationen

Sänker pulsen

Ökar kroppens balans

Förbättrar blodcirkulationen i kroppen


Balansarmband för sport

Många av världens bästa golfspelare, bland annat två från Europas lag i Ryder Cup, använder balansarmband för att förbättra fokus och koncentration. Magneterna ger dig också bättre blodcirkulation och kan göra dig piggare och starkare. Dessutom är dom fjäderlätta och otroligt snygga!

Magnetarmband har blivit en riktig snackis under senare år tack vare dess positiva effekter. Trots att kunskapen kring magnetterapi har funnits i flera hundra år, så är det först under 2000-talet som magnetarmbanden har fått ett rejält uppsving.

Storlek: One size för alla

Vikt: 10 gram

Material: Silikon

Magnet: Hologramfilm

Se alla våra magnetarmband här.

Magnetarmband har ett flertal positiva inverkningar på oss. Bland annat förbättrar magneterna blodcirkulationen, minskar stress, ger bättre sömn, samt ger bättre balans och fokus. Dessutom menar många att huvudvärk och migrän försvinner i samband med användandet av magnetterapi.

Artikelnummer: MA-033
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna