Adamas magnetarmband

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Magnetarmband Adamas

Adamas betyder diamant på latin. Armbandet är vackert och kan bäras dygnet runt till så väl vardags som till fest. Givetvis tål magnetarmbandet vatten.


Förbättrar din prestation

Ökar blodcirkulationen

Magneter med tretusen gauss

Anpassas till din storlek


Egenskaper för magnetarmband Adamas

Magnetterapi är en flera hundra år gammal hälsometod som används för att öka kroppens maximala prestationsförmåga. Neodym-magneterna sägs öka blodcirkulationen och ämnesomsättningen samtidigt som kroppens balans, fokus och mentala styrka ökar.

Vi har även andra modeller av magnetarmband här.

Magnetarmbandet i korthet

Många idrottsutövare, både motionärer och proffs, använder magnetterapi för att öka sin prestationsförmåga. Detta magnetarmband är tillverkat i rostfritt stål. Det väger cirka 37 gram (beroende på vilken längd du väljer) och är 12 millimeter brett. Armbandets Neodym-magneter håller ca 3000 gauss per magnet. Observera att du inte bör använda armbandet under graviditet. Du bör heller inte använda armbandet om du har pacemaker.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.