Ljusblå tofflor (massage)

  • 279 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Ljusblå tofflor som masserar dina fötter

Få en avslappnande fotmassage och minska trycket under dina fötter med hjälp av dessa flexibla tofflor. Varje steg du tar kommer att massera dina fötter på områdena runt dina tår, hålfot och hälar med hjälp av flera massagepunkter i sulan. Dessa bekväma tofflor ökar blodcirkulationen i dina fötter och hjälper till att lindra svullnad och fotsmärta. 


Ger massage i varje steg

Ökar blodcirkulationen i fötterna

Lindrar svullnad och fotsmärta

Användbara inomhus och utomhus

Vattentåliga och tvättbara


Storsäljande tofflor som minskar fotsmärta

Om du lider av fotsmärta, kan dessa massagetofflor hjälpa dig att lindra smärta och muskeltrötthet genom att öka blodgenomströmningen i dina fötter och stimulera fotsulorna. Tofflorna med massagepunkter ger dina fötter stöd samtidigt som de ger en behaglig fotmassage vid varje steg du tar. Sulan är tillverkad av ett giftfritt PVC-material som är tvättbart och har god andasfunktion. 

Minskar svullnad och smärta i ben och fötter

Med dessa mjuka och sköna massagetofflor kan du förebygga smärta i rygg, höfter, knän och fötter. Tofflorna hjälper till att öka blodgenomströmningen i dina fötter och ben, vilket minskar svullnad och smärta. Du kan använda dessa tofflor både inomhus och utomhus för att få en avkopplande fotmassage och öka blodcirkulationen i dina fötter.

OBS: Färgen på bilden kan skilja sig något från verkligheten beroende på olika bildskärmsinställningar.

StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3723,3 centimeter
Storlek 38-3924,3 centimeter
Storlek 40-4125,2 centimeterSammanfattning 

Dessa ljusblå massagetofflor är en utmärkt investering för dig som vill minska smärta och öka blodcirkulationen i dina fötter. Tofflorna ger dig en avslappnande fotmassage vid varje steg du tar och stimulerar massagepunkter runt dina tår, hålfot och hälar. Tofflorna är också mjuka och flexibla, vilket ger dina fötter ett bra stöd och ett härligt svikt i steget. Sulan är tillverkad av ett giftfritt PVC-material, vilket gör tofflorna vattentåliga och tvättbara. De kan användas både inomhus och utomhus och är tillgängliga i olika storlekar.

Tvättråd: Tvättas i ljummet vatten och mild tvål. Ska lufttorka.

Artikelnummer: 789
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna