Ansiktsborste (rengöring)

  • 319 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Ansiktsborste för rengöring

En populär rengöringsborste som är designad för maximal rengöring av ansiktet och stimulans av huden. Med fyra vibrationshastigheter tar silikonborsten snabbt och effektivt bort olja, sminkrester, bakterier och smuts från huden.  


Vibrerande ansiktsborste

Tar bort sminkrester och bakterier

Stimulerar huden

Vibrerar 6000 ggr / minut

Uppladdningsbar

Leverans 1-2 dagar


Rengör huden i ansiktet

Det mjuka silikonhuvudet har en förmåga att effektivt separera olja och sminkrester från din hud. Rengöringsborsten rengör ansiktet på djupet och minimerar samtidigt synligheten av hudens porer. Genom att hålla ditt ansikte rent motarbetar  du acne och gör huden mjuk och len. Det är viktigt att stimulera huden på de mjuka partierna i ansiktet för att minimera risken för att det ska bildas rynkor. Vibrationerna hjälper också ansiktsmuskulaturen att slappna av.  

Rengöring ansiktet  

Borststrånas olika storlekar gör det möjligt att rengöra huden på djupet och avlägsna smuts och olja som i porerna.  Den vibrerande ansiktsrengöringen gör din hudvårdsrutin enkel och effektiv. Genom pulseringar uppfyller borsten en antiaging funktion som masserar ansiktet och ökar blodcirkulationen. Ökad blodcirkulation förebygger rynkor och huden blir stramare och mer elastisk. Borstens unika massageläge masserar näsans två sidor och huden runt ögonen.

Så använder du ansiktsborsten

Steg 1: Applicera ansiktsrengöring och massera med cirkulära rörelser över ansiktet. Efter cirka 1 minut behandling, tvätta och torka ansiktet. 

Steg 2: Nu är huden len och ren och redo för applicering av hudvårdsprodukt om så önskas.  Denna vibrerande ansiktsrengöring är tillverkad av högkvalitativ silikon som är vattentät. 

Steg 3: Borsten är uppladdningsbar och kommer med laddare. Nu kan du avnjuta en avancerad ansiktsbehandling när du vill, var du vill. Det bästa av allt är att det endast tar några få minuter.


Artikelnummer: RA-009
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna