Elektriskt ansiktsrengörare

  • 199 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Elektriskt ansiktsrengörare

Gör dig av med porer, smuts, sminkrester och andra hudproblem med denna fantastiska masserande ansiktsborsten. Den är dessutom väldigt enkel och använda således passar den till alla åldrar och alla hudtyper. 


Tar bort sminkrester och bakterier

Masserar och stimulerar huden

Vibrerande ansiktsrengöring

Fem olika intensiteter

Uppladdningsbar

kort laddningstid


Din hudvårdrutin blir enkel och effektiv

Vi vill att det ska vara enkelt att ta hand om sin hud och den vibrerande ansiktsrengöringen är exakt produkten som löser det. Genom pulseringar uppfyller borsten en antiaging funktion som masserar ansiktet och ökar blodcirkulationen. Ökad blodcirkulation förebygger rynkor och huden blir stramare och mer elastisk.

Så använder du ansiktsborsten

Applicera ansiktsrengöring och massera med cirkulära rörelser över ansiktet. Efter cirka 1 minut behandling, tvätta och torka ansiktet. Du kan enkelt anpassa intensitetet på vibrationer om du behöver bli av med lite tuffare smuts eller sminkrester. 

Borsten är uppladdningsbar och kommer med usb-kabel för laddning som endast tar två timmar. Användningstid efter laddning är cirka 5 timmar. Nu kan du avnjuta en avancerad ansiktsbehandling när du vill, var du vill. Det bästa av allt är att det endast tar några få minuter.


Artikelnummer: RA-039
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna