Vibrerande ultra-rengöring

  • 349 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Vibrerande ultra-rengöring (svart färg)

Denna vibrerande spateln används för att ta bort orenheter i ansiktet. Spateln rengör huden på djupet, minskar fina linjer och ger ansiktet ett lyft. Du får en slätare och friskare hud utan missfärgningar, porer, eller ålderstecken. Skickas till dig i svart färg.


Djuprengörande spatel

Reducerar ålderstecken

Tar bort döda hudceller

Ger huden ett lyster

Enkel att använda


Rengöring, återfuktning eller uppfräschning

Med tre olika hastighetsnivåer kan du på egen hand välja vilken typ av behandling du önskar utföra. Rengöring av huden ihop med rengörande ansiktskräm, återfuktning av huden ihop med din fuktgivande kräm eller uppfräschning ihop med din favoritkräm. 

Vibrerande spatel för ansiktsrengöring

Denna smarta spateln är enkel att använda. Du drar den mot huden i ansiktet för att skrapa bort döda hudceller och rengöra huden på djupet. Spateln har tre olika lägen som du kan växla mellan, lyftande, återfuktande och rengörande. Du byter enkelt läge genom att trycka en gång på startknappen. Det lyftande läget tar bort de orenheter som lagt sig på hudens yta, minskar fina linjer och ger huden ett lyft. Det återfuktande läget ger huden fukt och minskar torrheter. Det rengörande läget rengör huden på djupet, minskar porer, missfärgningar, ålderstecken och tar bort döda hudceller. Huden blir starkare, friskare och får ett ungdomligt lyster.

Så använder du spateln

För att starta eller stänga av din vibrerande spatel håller du simpelt startknappen intryckt. Spateln har ett USB uttag som används för att ladda upp den med sladden som medföljer.

Artikelnummer: RA-032
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna