Effektiv öronrensare (vibrerande)

  • 219 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Effektiv öronrensare med vibrationer

Slipp köpa engångstops! Denna öronrensare är utformad för att ge en grundlig och effektiv rengöring av öronen med hjälp av vibration. Vibrationsfunktionen gör att den mjuka silikonspetsen lösgör och tar bort smuts och öronvax på ett skonsamt sätt utan att orsaka smärta eller irritation.

Du kan vara säker på att din hörsel kommer att förbli klar och ren med denna öronrensare.


Rensa öronen säkert

Enkel och smidig att använda

För vuxna och barn

Leverans 1-2 dagar


Öronrensaren ger bekväm och säker användning

Denna öronrensare är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material som är säkert att använda. Den mjuka silikonspetsen är bekväm att använda och gör att du kan rengöra öronen på ett säkert sätt utan att orsaka skador eller obehag. Du behöver inte oroa dig för att skada din hörsel eller orsaka irritation i öronen när du använder denna öronrensare.

Enkel att använda och rengöra

Denna öronrensare är enkel att använda och rengöra. Den har en smidig och ergonomisk design som passar perfekt i handen och gör att du kan använda den med lätthet. Dessutom är den enkel att rengöra och kan enkelt tas isär för att rengöras efter användning.

Artikelnummer: VT-025
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna