Nästimmer & hårtrimmer (2-i-1)

249:-

Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Trimmer för näsa, öron och ansikte

Denna stilrena och effektiva trimmern tar bort oönskad hårväxt i näsan, öronen och ansiktet. Trimmern är utformad för att snabbt och lätt ta bort hårväxt samtidigt som den är skonsam mot huden. Perfekt för trimning och styling.


Två huvuden medföljer

Laddningsbar trimmer

Stilren design

Passar både män och kvinnor


Trimmer med två huvuden

Två huvuden medföljer som enkelt kan bytas ut för att anpassa trimmern efter området som den används på. Det runda huvudet är perfekt för kortare hårväxt såsom i näsan och öronen. Det mer platta huvudet fungerar utmärkt för lite längre hårväxt såsom skägg, skäggstubb, polisonger eller mustasch. Trimmern har en kraftfull motor och skonsamma blad som tar bort hårväxten på ett rent och snyggt sätt.

Användning

I paketet medföljer ett huvud för näs och öronhår, ett huvud för ansiktshår, en trimningskam, en rengöringsborste, en laddningskabel och en bruksanvisning. Det krävs inga batterier, utan trimmern är laddningsbar med kabeln som medföljer. 8 timmars laddning ger 45 minuters användning.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.