Rosa tofflor (massagepunkter)

  • 279 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Sköna tofflor med massagepunkter

Unna dina fötter en mjuk och behaglig massage vid varje steg med våra flexibla och sköna massage-tofflor. Dessa bekväma tofflor har flera massagepunkter på sulan som ger din hålfot, hälar och tår en avslappnande och terapeutisk massage.


Ger en skön massage till dina fötter

Ökar blodcirkulationen för en friskare kropp

Lindrar svullnad och fotsmärta för ökad komfort

Användbara både inomhus och utomhus

Vattentåliga och tvättbara för enkel rengöring


Populära tofflor som lindrar fotsmärta och svullnad

Dessa tofflor är en fantastisk lösning för dig som har problem med svullna ben och fötter. Genom att öka blodcirkulationen i dina fötter, kan de hjälpa till att lindra smärta och muskeltrötthet. Tofflorna är mycket mjuka och flexibla och ger dina fötter optimalt stöd. Med sin mjuka sula ger de dig dessutom en skön svikt i steget. Tillverkade i ett giftfritt PVC-material är de tvättbara och har en god andningsfunktion. Dessutom är tofflorna 100% veganska.

Förebygg smärta med en massage till dina fötter

Våra sköna tofflor ger dina fötter en avslappnande massage och minskar svullnad i både fötter och ben. Genom ökad blodcirkulation kan de förebygga smärta i rygg, höfter, knän och fötter. Tofflorna passar utmärkt både inomhus och utomhus för en ökad komfort i vardagen.


StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3723,3 centimeter
Storlek 38-3924,5 centimeter
Storlek 40-4125,2 centimeter


Vad väntar du på? Unna dina fötter en avslappnande massage varje dag med våra mjuka och sköna massage-tofflor. Dessa tofflor är inte bara praktiska och bekväma att använda, utan också ett fantastiskt sätt att förebygga smärta och trötthet i fötter och ben.

Artikelnummer: TO-001-S
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna