Lila tofflor (spikmassage)

  • 279 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Lila tofflor med spikmassage till fötterna

Låt dina fötter få den avslappning och stimulans de förtjänar med våra flexibla tofflor för fotmassage. Varje steg du tar ger dig en behaglig massage tack vare sulans flera massagepunkter som riktar sig mot områdena runt tårna, hålfoten och hälen.


Ger en härlig fotmassage

Ökar fötternas blodcirkulation för en friskare kropp

Lindrar svullnad och fotsmärta för ökad komfort

Användbara både inomhus och utomhus

Vattentåliga och tvättbara för enkel rengöring


Populära massagetofflor som lindrar fotproblem

Om du lider av fotsmärtor kan dessa massagetofflor hjälpa dig att öka blodgenomströmningen och lindra smärta och muskeltrötthet. Tofflorna har massagepunkter på sulan som ger din fot en härlig stimulans och hjälper till att förebygga smärta i rygg, höfter, knän och fötter.

Tofflorna är tillverkade av ett mjukt och flexibelt material som ger dina fötter ett optimalt stöd. Sulans mjuka material ger också en härlig svikt i steget. Dessutom är tofflorna tillverkade i ett giftfritt PVC-material som är tvättbart och har en god andningsfunktion. De är 100% veganska.

Minska smärtor och öka fotmassage

Våra mjuka och sköna massagetofflor ger dig en avslappnande fotmassage och minskar svullnad i både fötter och ben. Genom ökad blodcirkulation kan de hjälpa till att förebygga smärta och trötthet i fötterna. Tofflorna passar utmärkt både inomhus och utomhus för en ökad komfort i vardagen.

StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3723,2 centimeter
Storlek 38-3924.4 centimeter
Storlek 40-4125,2 centimeter
Artikelnummer: 790
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna