Supermjuka tofflor (orange)

  • 329 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Supermjuka tofflor

Känslan för dig är att som gå på moln! Med dessa tofflor är det ingen tvekan om att dina fötter kommer att älska dig. De är mjuka, stötdämpande och har en extra tjock sula som garanterar en skön fotnedsättning. 

Om du lider av fotsmärta eller bara vill ha sköna fötter efter en lång dag i trånga skor, är dessa tofflor ett måste för dig!


Stötdämpande tofflor 

Fantastisk komfort

Minskar fotsmärta och trötta fötter

Bekväma och lätta

Vattentåliga och tvättbara

Leverans 1-2 dagar


Mjuka och sköna tofflor - Bästa vän till dina fötter

Dessa tofflor kommer att bli dina fötters bästa vän efter bara några timmars användning. Du kommer att uppleva en känsla av stöd och lindring för dina ömma och trötta fötter som kommer att göra att du aldrig vill bära något annat på dina fötter. De är perfekta att använda hela dagen, både inomhus och utomhus, i vått och torrt.

Lättviktstofflor med mjuk stötdämpning

Tofflorna är tillverkade i EVA-skum som formar sig efter dina fötter för en perfekt passform och ger dig den bästa tänkbara komforten och stödet. Med en stilren design som passar lika bra som innetoffla som utomhustoffla, kan du ha dem på dig hela dagen. Med en halkfri sula kan du använda dem på alla underlag utan att behöva oroa dig för att halka.


StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3722 centimeter
Storlek 38-3923 centimeter
Storlek 40-4124 centimeter
Storlek 42-4324,5 centimeter
Storlek 44-4525,5 centimeterArtikelnummer: 792
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna